reede, 7. august 2009

Tänase päeva kokkuvõte

Ülimalt tegus oli see tänane päev! Õnnestus seepärast, et tööde järjekord oli varakult läbi mõeldud. "Tühikäike" ei tekkinud.
Aga vaatamata hästi sujunud töödele on tänane märksõna ikkagi: hullumaja!
Ja hullumaja sellepärast, et kõik kleepub: köögis isegi põrand :) Ja need herilased! Hommikul välistrepil õunu lõikudes sattus korra pilk plätule. Ja ole sa lahke - üks eriti jultunud herilane ronis parajasti plätu seest välja ja sättis ennast varbale päikest võtma. Jultumuse tipp! Aga eks nende herilastega oli paar möödarääkimist ka: nemad arvasid üht, mina arvasin teist. Nemad minu arvamusega nõus ei olnud ja nii kogusin hommikupooliku jooksul kaks nõela. Mesilane on muideks hullem tegelane. Herilase nõelamisest jääb ainult väike punane täpp märgiks maha.

Tööst. Hakkan vist maha rahunema. Kuigi - natuke kõhe on ikkagi. Ja täna andis meie uus direktor siselisti kaudu endast elumärki. Muuhulgas selgus, et järgmisel nädalal tuleb projekti "Kaunis kool" raporti asjus Kasemaaga ühendust võtta. Seda tuleb siis ilmselt minul teha. Sirjega me seda projekti vedasime. Nüüd ei jää mul muud üle, kui tuleb see raport kokku kirjutada. Ootasingi juba tükk aega, millal Harju MV kodulehele mingisugunegi info projektist ilmub.

Homme siis mõisatuurile!

Kommentaare ei ole: