pühapäev, 12. aprill 2009

Pühade pühapäev

Nii paljukest ongi siis mõtet korraldada taolisi suurüritusi nagu eelmisel 1. mail "Teeme ära" oli. Huvitav oleks teada, kas see inimene, kes sellise toiduõli kanistrite koorma metsa alla poetas - kas tema ise ka osales sellel koristusaktsioonil? Mul on kuri kahtlus ühe konkreetse toitlustusasutuse suhtes, sest ega üksikisik niisuguses koguses õli ei tarvita. Aga jäägu see selle firma südametunnistusele - juhul, kui sellist asja üldse olemas on.
Pildid on tehtud lõõskavas päikeses - et rohkem varjus pildistada, selleks oleks tulnud metsa alla minna, mis aga tikk-kontsadega pole suurem asi ettevõtmine :) Surnuaias käisime ka ära. Küll oli palju inimesi, autole parkimise kohta tuli lausa otsida!
Kalmistult tagasi tulles sõitsime mööda loomade varjupaigast. Me ilmselt veel ei ole valmis koera võtma, sest peale minu ei tahtnud sealt läbi minna mitte keegi. Nii see siis jäigi ainult plaaniks.
Käisime ka Rohelises Kaubamajas "eelluuret" tegemas. Põõsasmarana istikud nägid momendil küll sellised armetud ja suisa külmavõetud välja... Ootame ja vaatame, kuidas nad nii kuu aja pärast välja näevad. Aga hinnakalkulatsioone saame juba tegema hakata küll - 55. EEK-u tükk ja anna minna. Vaja ikka mõelda veel selle asja peale.

Kommentaare ei ole: