pühapäev, 11. jaanuar 2009

Vettinud pühapäev

Ilmataadil on süsteem välja töötatud - eilsed miinuskraadid on taas plusspoolele kerkinud. Ja kiilasjää on veega kaetud! OK, autol naelad all - selle ehk ikka pidama saan, aga minul pole naelsaapaid. Peaks aga olema. Maaoludes on see suisa eluliselt vajalik.
Kassi oli hommikul naljakas vaadata: hõikasin teda ukse peal ja kus siis loom tuli suure kiiruga, aga iga jalake libises ise kanti. Küll ta oli hädas! Ma ikkagi ei suutnud sõna pidada, et laupäeval töö poole ei vaata. Kus sa sellega! Hilisõhtul vaatasin ikka küll! Kolmanda klassi töövihikud on parandatud, hinded e-kooli kantud. Neljanda klassi vihikutest vaatasin üle kahe tubli arvutaja vihikud. Vot siis tundsin, et silmad valutavad, samuti ka pea.... ja kell oli juba pool kaks öösel.

Mulle meeldib laupäeva õhtuti kanal seitsme pealt vaadata õhtust muusikasaadet. Eelmisel laupäeval oli "Retro weekend", eile "Party"- muusika ise 80-ndatest. See aga oli just see parim aeg - tudengipõlv. Muusikasaate ajal sain ka päris kenasti tikkimisega tegeleda. Seda võimalust sai Arne ära kasutada ja küla kodulehele oma jutu ära trükkida.
Laupäevase päevaga võin seega rahule jääda.

Kommentaare ei ole: