pühapäev, 11. jaanuar 2009

Kevad kipub hinge

Mingi motoorne rahutus on kallal - tahaks juba siin ja seal nokitseda... Tegime hommikul suure lõkke, üritasin ka saunaahju tuld teha, aga nii meeletult ajas suitsu sisse, et sellest ei tulnud seekord midagi välja. Pesueht suitsusaun, aga selle kütmiseks on küll vähemasti respiraatorit vaja. Siis vaatasin kasvuhoonesse, et seal on mingi vesiheina hord jälle võimust võtnud. Katsusin labida maasse lüüa, aga vot see oli küll ebaõnnestumisele määratud katse - muld ikkagi külmunud :)
Aga kuu aja pärast külvan paprikaseemned pottidesse - tahan sel aastal olla hoolsam aiapidaja, kui see eelmisel aastal välja kukkus.

Oi-oi! Minu silmad on imet näha saanud! Meie tee peal sõitis liivapuistur! Et Kose vallal selline masin ka olemas on ja et seda valla ääremaa teedele ka jagub - vot see oli nüüd küll üllatus. Kohe tulebki meil sõitu minna. Kõige hullem lõik enne Tartu maanteed on Pirita jõe kallast mööda kulgev tee, kusjuures tee on ikka hullult kaldu jõe poole. Harjumaa Liinide bussijuhid sellise kiilasjää puhul enamasti keelduvad seda teed sõitmast. Aga autod sõidavad - kui vaja, siis tuleb ju minna.

Kommentaare ei ole: