laupäev, 3. jaanuar 2009

Külm, külm, külm!

Palun, kas ei saaks kuidagi eelmist talve tagasi.... ma vihkan külma! Kui nüüd poisid ennast ka tõbiseks on külmetanud, siis on küll paha lugu. Helistasin neile, siis öeldi, et külm on küll, aga saavad hakkama.
Noorem poiss juba teataski, et ta läheb niikuinii alles teisipäeval kooli. Reedel ei olnud ühika komandanti ollagi ja ta tahab esmaspäeval helistada, kas ja kus ta oma jope nagisse võib riputada.

Olen täna lauaarvutis oma tööasju ajanud. Hakkan selle imeliku klaviatuuriga juba harjuma. Mõned asjad, nagu kaldjoon ja sulud üht ja teistpidi on sellel väga veidras kohas :( Tegemata on veel 5.-6. klassi loodusõpetus, sest nagu selgus, oli veerandi lõpus koolist ja klassist välja tormamisega nii kiire, et ma ei märganud õpikute teist osa kaasa haaratagi. Nüüd jääb see tööplaan nädala algusesse, mis muidugi ei ole just meeliülendav variant. Mõtlesingi siin, et kas üldse on mõtet direktorile neid plaane saata, äkki meil ongi õppealajuhataja esmaspäevast ametis. Siis läheb see kupatus täies mahus temale.

Tegin läpakale restardi. Katsetasin -nüüd minu materjalide kaust avanes kenasti. Interneti värki aga ei hakanud mitte torkimagi.
Nüüd on vist tagumine aeg tuli kaminasse teha, et poistel koju jõudes soe kiiremini naha vahele pääseks. No on segased! Sellise külmaga jää peal passida, isegi lõket ei saa üles teha!

Kommentaare ei ole: