esmaspäev, 24. november 2008

Purgaa järelkajad

Sellised hanged siis 24. novembri hommikul kell 7. (Global warming)

Lumehanges, kuhu sisse ei vaju peab tõenäoliselt olema auto...

Üle ööpäeva internetivaba, küll jõudsin palju kodutöid ära teha! Imelikul kombel seekord elekter ära ei läinudki!

Sirjel vist ka pole internetti, igatahes saatis sõnumi, et valla buss esmaspäeval ei sõida. Mure esmaspäevase tööle pääsemisega oli ikka suur küll, kuid siis tuli sõnum: hommikul enne kodust välja sõitmist tuleb olukorda hinnata mõistusega. Mis tähendas ilmselt seda, et kooli mitte jõudmist ei loeta põhjuseta puudumiseks. (Uhh! Lõpuks sain hingerahu tagasi - Sirje oli kooli kodulehele teate üles pannud - koolipäev jäigi ära!)

Äratus oli kell viis. Rookisime maja juurest raja autoni ja likvideerisime hanged auto ümbrusest. Aga tee sõiduteeni oli liiga pikk ja liiga kõrgetes hangedes. Õhtul oli küll lubatud, et hommikuks on teed lahti ja ka talude juurde sissesõidud aetakse lahti.... Aga ei midagi. Öeldakse ju, et looda Allahi peale, aga kaamel seo kinni... Nii me tööle hakkasimegi. Ja lõpetasime, kui kell oli 1 päeval. Ja kas keegi juhtus selle aja sees mingit traktori moodi asjandust nägema? Looda sa!

Üritasin kooli helistada, aga levi ei olnud - küll püüdis Raasiku, küll Juuru masti, aga meie oma Aruvalla vaikis. Kui oli üks post levi, ei saanud ka helistada, sest öeldi, et operaator on ülekoormatud.
Lapsevanemad helistasid ja uurisid, kas koolis elektrit on. Mis mul öelda oli? Ütlesin, et istun lumevangis ja tööle ei jõua. Ka lapsevanemad olid üritanud kooli helistada, aga keegi pole telefonile vastanud. Ilmselt pole täna majas kedagi.

Hullumaja! Ja jälle on tihedat lund sadama hakanud!

Uudistest vaatasin, et seekordne stiihia räsis kõige hullemini Harjumaad (jumalast õige), Lääne-Virumaad ja ka Tartus oli piisavalt jamasid. Samas aga Haapsalus ei mingit suurt tormi - inimesed nautisid esimest lund täiega!?

Kommentaare ei ole: