esmaspäev, 6. oktoober 2008

Sügismatk

Küsimus: Miks me piki jõesängi jalgratastega sõidame?
Vastus: See on tee! (Minu klassi Mihkel peab selle "veekogu" ületama kaks korda päevas).

Täna korraldasime Leenaga koos oma klassidele jalgrattamatka. See oli ikka tõeliselt ekstreemne ettevõtmine! Koprad on teed ja metsaalused üle ujutanud - läbi pääsemisega oli tõsiselt tegemist.
Kunagi keegi ütles sellise väljendi: "topograafiline kretiin". Vot see on väljend, mis 110%-liselt käib minu kohta. Ma pole mitu aastat lastega Punamäe kandis matkal käinud, sest ma ei orienteeru üldse metsas. Sellepärast haakisingi ennast Leena sappa. Aga üllatus-üllatus - täna suutis ka Leena ära eksida!!! Meie hüüdlause oli täna: "milleks otse minna, kui ringiga saab!"
Lapsed jäid matkaga rahule, meie jäime rahule. Aga eks üht-koma-teist peab ikka juhtuma ka: Kellel läks plastmassist porilaud katki? Kellel juhtus midagi esipiduritega (kusjuures tagapidureid ei olnudki)? - eks ikka lapsel, kellel selline lapsevanem, et hoia ja keela. Ma nüüd ootangi telefoni helisemist... siiamaani pole helisenud!?!
Infotahvel Kaksjärvede puhkeplatsil.

Tule taevas appi! Kas see on siis laudtee rohkete matkajatega maastikukaitsealal?

Suur laudtee on siiski juba ära parandatud. Kuigi tundub, et ikka pole õppust võetud ja rada on ikkagi väga lai - see hakkab paratamatult erinevates ilmastikuoludes "mängima".

Panen nüüd pildid Moblyng.com keskkonnas üles laadima, lapsed lubasid juba õhtul klassi kodulehte külastada.

Lõppkokkuvõtteks oli täna väga mõnus päev: 1. tund 4. klassi inglise keele üksiktund; 2. tund 2. klassi inglise keel, 3. tund vaba ja siis matkale. Täna õhtul peaksin vist HotPotatoes keskkonda ka veidi meelde tuletama, et homme algaval koolitusel hätta ei jääks.

Kommentaare ei ole: