laupäev, 18. oktoober 2008

Nagu kits kahe heinakuhja vahel

8. detsembril esietendub suures saalis laste jõuluetendus "Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi" , mille vendade Grimmide muinasjutu järgi on dramatiseerinud ja lavastanud Sven Heiberg.
Lumivalgekese isa on Kuningas ja temal on masin, mis teab vastuseid kõikidele küsimustele - Võlupeegel. Lumivalgekesele Võlupeegel ei meeldi, tema jaoks on see vaid üks ASI, mis teeb häält, aga kes see siis laste arvamust kuulda võtab...
8. - 20. detsembrini toimub 24 "Lumivalgekese ja seitsme pöialpoisi" etendust. Pilet maksab 1. novembrini 135, hiljem aga 150 krooni. Pileti hinnas sisaldub etendus, kingitus ja Jõulumaa.

+ kingitus ja Jõulumaa ehk "kolm kärbest korraga"
- Rakvere teatris käisime eelmisel õppeaastal Muumisid vaatamas.

"Lotte reis lõunamaale" Kõigi Eesti laste suur sõber Lotte jõuab teatrilavale! Sõbralik ja südamlik koeratüdruk Lotte võtab koos leiutajast isa Oskari ja rännumees Klausiga ette reisi lõunamaale, et viia sinna rändlindude parvest maha jäänud linnupoeg Pipo.Autor Andrus Kivirähk Lavastaja Janek Joost Lavastaja ja koreograaf Janek Savolainen Kunstnikud Marion Undusk, Sirly OderOsatäitjad: Marika Barabanštšikova, Alina Karmazina, Laura Peterson, Riho Kütsar, Aivar Tommingas, Ott Sepp, Tanel Jonas, Merle Jääger, Karin Tammaru (Pärnu Endla), Eva KlemetsReis on pikk ja põnev - juhtub nii mõndagi ja paljud maailma asjad saavad ka selgemaks. Maailma eri paigus elatakse erineval moel - teistsugused on nii kombed kui arusaamad. Huvi ja heasoovlikkust ilmutades on aga kõik olukorrad lahendatavad ning uusi sõpru leitakse sel teekonnal väga palju. Põhineb Heiki Ernitsa ja Janno Põldma filmil „Lotte reis lõunamaale“.Esietendus 21. oktoobril 2005 Vanemuise suure maja pöördlaval.

+ Me pole "Vanemuises" veel käinud.
+ Leelo pakkus selle juba septembris välja.
- Ei ole jõuluetendus (broneering on 12.12. kell 12 juba tehtud)

Ei oska öeldagi, kumb linn lähemal on. Ja peaks vist ka helistama ning täpsustama, et kus on ja mida endast kujutab see Jõulumaa.

Kommentaare ei ole: