teisipäev, 18. august 2009

Letšo

Allikas: vanaema kokaraamatAutor: Toidutare
Maguspipar tomatipüreega. Väga maitsev ja vitamiinirikas hoidis.
Kogus
Koostis- ja maitseained
1 kg paprikat 8rohelised viljad)
0.5 l tomatipüreed (küpsed tomatid)
50 - 100 g õli
1tl soola
1 tl suhkrut
1 keskmine sibul

Valmistusviis
Kuumuta taimeõli keedunõus, soovi korral lisa peenestatud sibul, kuumuta veidi, lisa tomatipüree ja sektoriteks või ribadeks lõigatud maguspipar.
Keeda tasasel tulel veel u 5 minutit, maitsesta soola ja suhkruga.
Veidi jahtunult tõsta purkidesse, purke kuumuta u 85ºC juures 15-20 minutit.

Tänane "saak" : 10, 5 liitrit letšot.

Kommentaare ei ole: